Contacte telefònicContacte telefònicContacte whatsappContacte eMail
English Català Español
CEFENISA, S.L. TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L. CALDEFARMA, S.L.
CEFENISA, S.L.- Màquines noves

Màquines noves - CEFENISA, S.L.

    CEFENISA, S.L. posa a disposició dels seus clients tot tipus de maquinària nova ja sigui pròpia amb marca "CEFENISA" o en col·laboració amb les altres empreses del grup, TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L. i CALDEFARMA, S.L. El nostre grup pot emprendre des de l'estudi, disseny, fabricació fins a la seva posterior posada en marxa a les seves instal·lacions de qualsevol equip que poguessin necessitar de fabricació nova i que aniria acompanyat de tota la documentació, plànols de disseny i certificats dels materials emprats.
    No dubti plantejar-nos la màquina que necessita i el nostre grup li donarà una solució a la seva mida amb la millor relació qualitat / preu de mercat. telèfon, correu electrònic, whatsapp (text i imatges) o en el nostre formulari de contacte.

Estem a la seva plena disposició.
Conegui tabién nostra maquinària d'ocasió.

TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L.

Fabricació de tot tipus de maquinària nova, emblistadores, etiquetadores, mescladors, sistemes robotitzats, empaquetadores, omplidores, formats, carregadors, modificació de maquinària, dissenys especials, etc.

TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L.

CALDEFARMA, S.L.

Fabricació en acer inoxidable de tot tipus de dipòsits d'emmagatzematge, reactors, bines IBC, mescladors de bins, voltejadors, elevadors de columna, estructures, etc.

CALDEFARMA, S.L.

Refredadors noves marca CEFENISA REFREDADORS DE SERPENTÍ marca CEFENISA

Refredadors de diverses capacitats per al refredament de màquines blister, màquines de tubs, termoformadores, supositoris, etc.
[+info PDF]


© GRUP CEFENISA - 2022